Medlemsmöte söndag 16 mars 2014 19.00

Välkommen till medlemsmöte!

Då vi är en datorförening med våra medlemmar spridda runt om i landet (och världen) så kör vi detta medlemsmöte online via programvaran TeamViewer. Alla är välkomna även om du ännu inte blivit medlem.

Datum: 2014-03-16 söndag
Tid: 19.00
Möteslänk: http://go.teamviewer.com/v9/m65276078
Mötesnummer: m65-276-075

Se till att ha ett headset med hörlurar och mikrofon samt gärna en webbkamera när du är med i mötet.

Agenda

  • Presentation av styrelse, budget, verksamhetsplan
  • Status föreningen
  • Bilda arbetsgrupp för Arctic Hack i höst
  • Nästa möte

Du som har Facebook kan anmäla att du kommer på sidan: Medlemsmöte 16 mars

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *