Spontant microhack torsdag 30 juli klockan 13.00

Nu är det dags för ett spontant microhack i klassisk stil där vi träffas med våra datorer under några timmar. Har bokat konferensrum på Bodensia mellan 13 och 18.

På agendan står att vi umgås, visar varandra vad vi använder datorerna till och kanske spelar ett spel mot varandra om nu någon lyckas hitta ett som fungerar.

Datum: 15-07-30
Tid: 13.00-18.00
Plats: Bodensia, Boden. Konferensrummet Åkerbäret.

Anmälan via e-post till fredrik punkt gustavsson at jolix punkt se.

 

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *