Datorföreningen Orion

Välkommen till Datorföreningen Orion i version 2.0 en sisådär 10 år efter att den upplöstes. Detta är ett försök att samla gamla stötar som tycker om att prata datorer och annat aktuellt vid oregelbundna tillfällen i Boden.

Du har givetvis möjlighet att vara med oavsett vart i världen du befinner dig.

Föreningen är nu bildad

Nu inväntar några formaliteter som att skaffa bankkonto och sånt för att vi ska kunna ta emot medlemsavgifter. Redan nu går diskussionerna på Facebook kring vad vi ska göra i föreningen och när det är dags för nästa Arctic Hack. Protokoll, stadgar, verksamhetsplan och budget kommer presenteras på hemsidan så snart allt är påskrivet.

Vi kommer därefter dela ut användarkonton och starta upp vårt medlemsforum så det går att följa diskussionen även för dem som inte har tillgång till Facebook.

Nästa möte

Nästa möte är söndagen den 16 mars klockan 19.00. Man kommer kunna delta via Internet oberoende av var man befinner sig. Vi kommer återkomma med agenda och vad som ska tas upp på det mötet.

 Vill du bidra till sidan?

Det vore kul om fler hjälper till att fylla sidan med lite innehåll. Skicka ett mail så lägger jag upp dig som redaktör.