Arctic Hack 2 och 4 – programblad

Ibland gör man riktiga fynd när man letar i gamla lådor. Jag trodde att dessa två programblad var för evigt försvunna, men vid en liten rensning så dök de upp bland en massa annan intressant information från det tidiga 90-talet.

Arctic Hack 2 arrangerades i Boden och Arctic Hack 4 var ett samarbete med datorföreningen på universitetet i Luleå, LUDD.

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 17.37.55

arctic-hack-2-programblad

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 17.40.37

arctic-hack-4-programblad

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *