Första mötet 5:e januari 2014

Första mötet i föreningen där vi ska fastställa stadgarna och utse en styrelse är planerad till söndag den 5:e januari klockan 13.00. Frågan är om vi ska köra detta om ett fysiskt möte eller om vi ska använda den moderna tekniken för att köra ett webbmöte?

Förslag på plats: Opalen, Enter Galleria, Boden.

Jag kommer att posta förslag på stadgar de närmaste dagarna. Intresserade av en hedersvärd plats i styrelsen får gärna höra av sig till info@orionboden.se.

Det vi söker är:

– Ordförande
– Sekreterare
– Kassör
– Ledarmot
– Suppleant

Föreningen kommer att hålla möten på plats i Boden, men jag ser inget hinder i att hålla styrelsemöten via modern teknik i stället så man kan ha dessa på distans. Styrelsemöten beräknas till 2 gånger per år.

Förslag till STADGAR för föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.
6 comments
 1. Kommer gärna på ett fysiskt möte. Plats?

  1. Jag uppdaterade med förslag på Opalen i Boden. Tror att det ska få några som bor i närheten att delta på ett fysiskt möte. Vi behöver godkänna stadgar m.m. för att kunna registrera föreningen officiellt och ha ett första årsmötesprotokoll.

 2. Jag kommer gärna till ett fysiskt möte, men detta är förutsatt att någon vänlig person kan ge mig lift från Luleå, har ingen bil för tillfället.

  /Gunnar.

 3. Hur gick mötet?

  1. Lol, ser att mötet skall vara idag och inte igår som jag hade fått för mig 🙂

   1. Vi ska ha mötet idag och jag var själv dagvild och på väg dit redan igår. Hoppas att det dyker upp någon så det går att bilda föreningen i alla fall, i annat fall får vi köra ett möte online så det går att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *