Medlemsmöte på valdagen 14-09-14

Dags för medlemsmöte. Vi träffas och diskuterar i vilken form vi kör Arctic Hack i år. Ska försöka ordna med möjlighet att vara med via telefon också.

Vi träffas på Kungsgatan 26B i Boden i min butikslokal för pålyset.se. 

Föranmäl vilka som kommer rent fysiskt så jag kan ordna med fika.

Glöm förresten inte bort att rösta innan du kommer.

Välkommen!

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.

Blev medlem i föreningen först 1990 när vi skaffat den första Amigadatorn. Fick möjligheten att vara med från den första egna lokalen och engagerade sig ordentligt i föreningen och dess styrelsearbete. Agerade sysop på datasystemen som vi använde. Arbetar nu som IT-konsult och har haft enorm nytta av det man lärde sig under sin aktiva tid i föreningen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *